Поводом Међународног дана породице одржана је трибина под називом ,,Срце за породицу“

Поводом Међународног дана породице 15.05.2024. год. у Великој сали Градске куће одржана је трибина под називом ,, Срце за породицу“.

Учесници трибине били су: Град Зрењанин, Дом здравља: ,, Др Бошко Вребалов“, Предшколска установа Зрењанин, Завод за јавно здравље, Центар за социјални рад Града Зрењанина, Центар за пружање услуга социјалне заштите Града Зрењанина ,, Мост“ и дипломирани дефектолози и специјалисти за рану интервенцију. Циљ трибине је да се грађанима представи институционална подршка породицама са децом на раном узрасту, од рођења па до поласка у школу.

Директорка Невена Монтресор је исред Центра Мост на  трибини  представила услуге  које пружају подршку породици, а испред Саветовалишта је Драгана Коврлија, дипл. педагог и стручни радник  представила рад Саветовалишта, као и теме рада са којима се најчешће сусреће у раду са корисницима, тачније  са родитељима и децом. У   организацији трибине  је учествовала и  руководитељка  службе за осамостаљивање и подршку  Андријана Стојановић.

Била  нам је изузетна част да учествујемо на овој трибини и да укажемо родитељима и деци како на нашу помоћ и подршку, тако и на  мултисекторску сарадњу.

Фотографије портал волимзрењанин